viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.04.22 @ 19:45

Iz Sportskog saveza općine Vitez (SSOV) najavili su održavanje redovite Izborne skupštine na kojoj bi se trebalo izabrati 12 članova Upravnog odbora, a potom i predsjednik, tajnik i zamjenik predsjednika.

Skupština je bila najavljena utorak, 19. travnja, no na adresu sportskih klubova danas je, iz Općine Vitez, u ime SSOV, stigla štura obavijest kako se izvještajna i izborna skupština Sportskog saveza općine Vitez odgađa do daljnjeg. Tragajući za razlozima odgađanja skupštine razgovarali smo sa Aldinom Adilovićem, dopredsjednikom Saveza, koji je kontakt osoba jer je mjesto predsjednika Sportskog saveza općine Vitez upražnjeno već devet mjeseci, točnije od ostavke dotadašnjeg istaknutog sportskog radnika Sanjina Zirduma.

Oglas

Adilović je za viteški.ba kazao da su razlozi odgađanja izborne skupštine vjerske prirode, a da uz to većina klubova, članova SSOV nije dostavila vlastite prijedloge Upravni odbor te izaslanike za skupštinu. O razlozima zašto, kako kaže Adilović, većina kluba nije dostavila prijedloge i time ne želi popuniti tijela Saveza, predstavnici nekoliko klubova koje smo kontaktirali nisu željeli javno govoriti, a Adilović je na koncu rekao kako će novi termin biti poznat uskoro.

Oglasi
LM