viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.05.24 @ 09:41
OGLAS

Dana 12.05.2024. je povodom proslave dana općine Vitez, u organizaciji ŠK Vitez 2013 održana manifestacija Šah izlazi u grad.

OGLAS

Na početku manifestacije se obratio predsjednik kluba Miroslav Ivančić kratko pozdravio natjecatelje i publiku i pozvao načelnika Borisa Marjanovića da otvori manifestaciju koja se održala odigravanjem  simultanke koju je igrao  šahovski velemajstor Milan Draško iz Čapljine sudionik 5 šahovskih olimpijada, 4  ekipna prvenstva Europe, sa sarajevskom Bosnom osvajao je 5, a sa beogrdskim Partizanom dvije titule prvaka Jugoslavije. 

Sudjelovalo je 26 natjecatelja  svih dobnih skupina. Najmlađi natjecatelj bio je Marino Ivančić koji ima 4,5 godine, a najstariji je bio Jusuf Sivro koji je navršio 90 godina. Poslije dva sata napete i zanimljive igre velemajstor je ostao ne poražen, a 8 partija je završeno remijem. 

OGLAS

Iz kluba zahvaljuju svim članovima na prikazanoj igri i zalaganju.  Zahvaljuju se svim sponzorima i prijateljima kluba, a posebna zahvala načelniku Borisu Marjanoviću i općini Vitez što je prepoznala i podržala ovu manifestaciju.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM