viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.05.24 @ 14:06
OGLAS

Kiseljak i ove godine ima jedan od tri najjača teniska turnira u Bosni i Hercegovini. Riječ je o jubilarnom, 25. izdanju “Kiseljak open” turnira i ove godine služenog naziva “Juicy Kiseljak open 2024.”.


Teniski klub Elliptic kao organizator i ove će godine u kiseljačkom naselju Gromiljak ugostiti tenisače iz cijela svijeta i svim ljubiteljima bijelog sporta prirediti još jedno spektakularno izdanje turnira. Organizacijska ljestvica postavljena je vrlo visoko kada je TK Elliptic u pitanju no za ovo jubilarno izdanje ekipa predvođena predsjednikom Kluba Robertom Biletićem, priprema još sadržajnije izdanje turnira kako bi svi posjetitelji maksimalno uživali.

OGLAS

Nagradni fond ovog ITF-ovog turnira je 25 000 dolara a suorganizator istog je Općina Kiseljak, vjeri partner projekta još od njegovih početaka. Dakle, turnir i ove godine nosi naziv “Juicy Kiseljak open 2024.” zahvaljujući podršci tvrtke “Boreas” koja je uz “Sarajevski kiseljak” od početka podržavala ovaj san o vrhunskom tenisu i u malom mjestu kakvo je Kiseljak.

OGLAS

Svečano otvorenje je planirano za petak 24. svibnja dok će turnir službeno trajati od
26.svibnja do 2.lipnja kada je i svečanost zatvaranja. U kvalifikacijama će sudjelovati 48 igrača, dok će u glavnom dijelu turnira nastupiti 32.
Usporedno sa turnirom u singlu igra se i turnir u dublu, a mjesta ima za 16 parova.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM