viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.04.24 @ 14:14

Ove godine ponovno je najavljeno okupljanje kako bi se odala počast dragom Saši, članu i natjecatelju biciklističkih klubova BK Tempo i BK Vitez.

Vožnja će se održati u nedjelju, 28.04.2024. godine na dionici biciklističke staze stare pruge – Old Rail Trail od Viteza do Putićeva. Start vožnje je u 11:00 sati, sa Gradskog trga u Vitezu (ispred pošte).
Biciklistička ruta: Vitez – Prahulje – Janov most – Putićevo. Organizatori su BK Tempo i Turistička zajednica ŽSB. Staza je lagana, a riječ je o slobodnoj vožnji.

OGLAS

Organizatori preporučuju korištenje standardne biciklističke opreme i MTB bicikala jer se vožnja odvija dionicom Staze stare pruge – Old Rail Trail, namijenjenom za MTB vožnju.
I ovaj put, za najmlađe bicikliste, osigurana je kraća vožnja od Nove Bile do Janovog mosta uz pratnju iskusnih biciklista. Nakon vožnje, u mjestu Gornje Putićevo za sve sudionike organizirano je osvježenje i druženje.

OGLAS

Saša Vidović je svojim doprinosom obilježio rad i postojanje biciklističkih klubova Tempo i Vitez, ali je dao i veliki doprinos razvoju biciklizma u središnjoj Bosni. BK Tempo i Turistička zajednica ŽSB SrednjaBosna.ba kao organizatori pozivaju sve bicikliste da se pridruže ovoj posebnoj vožnji u čast dragog Saše i uživaju u prekrasnom krajoliku i zdravoj tjelesnoj aktivnosti.

OGLAS
Oglasi
LM