viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.03.24 @ 13:45
OGLAS

Dana 3.3.2024. godine, održana je Druga izvještajna sjednica Skupštine Streljačkog saveza Federacije Bosne i Hercegovine u Zavidovićima. Sjednica je protekla u konstruktivnoj atmosferi, obilježena značajnim odlukama i planovima za budućnost saveza.

OGLAS

Ključna točka dnevnog reda bila je rasprava i usvajanje Izvještaja o radu Saveza za proteklu godinu. Izvještaj je pružio uvid u aktivnosti i postignuća Saveza tokom prethodnog razdoblja, ističući uspjehe i izazove. Nakon pažljive analize, Izvještaj o radu jednoglasno je usvojen, što potvrđuje predanost i uspješnost Saveza u ostvarivanju svojih ciljeva.

Također, usvojen je Plan rada Saveza za 2024. godinu, koji postavlja smjernice i ciljeve za buduće aktivnosti Saveza. Na ovoj sjednici donesena je važna odluka o premještanju sjedišta Saveza iz Sarajeva u Travnik iz tehničkih razloga i radi olakšanja funkcioniranja Saveza. Ova odluka će imati utjecaj na događanja u Travniku, ali i na dalji razvoj sportskog streljaštva u općini i Srednjobosanskoj županiji.

OGLAS

Sjednica je završena s optimizmom za budućnost streljaštva. Članovi su se složili oko ključnih odluka i planova, što demonstrira njihovu predanost daljnjem napretku i unaprjeđenju streljačkog sporta u Federaciji Bosne i Hercegovine.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM