viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.07.22 @ 10:18

Upoznati svoga idola san je svakog djeteta, podsjetili su iz Teniskog kluba ,,Romari”.

Jučer se Andriji iz Teniskog kluba ,,Romari” taj san ostvario i to sasvim slučajno, ako slučajnosti uopće i postoje, dodaju iz Romarija. Andrija je rezerva za BiH reprezentaciju U12 pa je i za ovaj turnir dakako bio rezerva. Tijekom jutarnjeg treninga dobiva poziv da je jedan tenisač bolestan i da Andrija ide umjesto njega. Kupi se oprema, reket i majice za potpis. Stigao Andrija i postao mala zvijezda. Zar itko može biti bolji ambasador bilo čega od sportaša?! Novak Đoković je dokaz tome, a i Andrija i djeca poput njega. I dok Novak priča o ulaganju u mlade, u sport, zdrav život i zadovoljstvo mladih, iz Romarija se nadaju da su ga neki tamo važni ljudi na svim razinama vlasti čuli te da moramo više nego ikada ulagati u Andrijine generacije i one koji dolaze. Njihov zdrav razvoj u sportu ne smije ovisiti o pojedincima, njihovoj volji i sredstvima. Država mora graditi bolji okvir za kvalitetniji život i razvoj mladih u sportu.
Na Andriju i svu našu djecu smo iznimno ponosni. Osim dobrih rezultata, ambasadori našeg kluba, ali i grada su i ponašanjem. Samo onaj koji ulaže srcem može vidjeti da uspjeh jednog malog bića poput Andrije nije samo rang lista već zdravo odrastanje u dobru osobu.

OGLAS

Podsjećamo, srbijanski tenisač Novak Đoković sletio je jučer u Sarajevo nakon čega se zaputio u Visoko gdje je otvorio teniski kamp u Arheološkom parku “Ravne 2. Sadržajan program otvaranja je upotpunjen odličnim mečevima pa je tako Đoković odigrao mečeve protiv Aldina Šetkića, Aljaža Bedenea i Ivana Dodiga, potom je u dublu sa Šetkićem igrao protiv Bedenea i Dodiga te nakon uručenja nagrada i posebnih priznanja uslijedio je opušteniji dio druženja.

OGLAS
Oglasi
LM