viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.03.24 @ 21:58
OGLAS

U nedjelju 17. ožujka 2024. god u Zenici je odražano 19. Federalno prvenstvo za djecu na kojem je sudjelovalo 767 boraca uz 866 prijava iz 84 karate kluba sa područja Federacije BiH.

Ovo je ujedno bilo i najmasovnije Federalno prvenstvo za djecu. Natjecatelji Mladosti su osvojili dvanaest medalja i to sedam zlatnih i pet brončanih medalja te u ukupnom plasmanu zauzeli zavidnu prvu poziciju, dok su brat i sestra Hamza i Zahra Adilović dominirali na prvenstvu kako na tatamiju tako i u publici zeničke Arene.

OGLAS

Po dvije zlatne medalje su osvojili Zahra Adilović u kategorijii kate djevojčice 10 godina i u kategoriji borbe djevojčice 10 godina -30kg i Hamzna Adilović u kategorijama kate dječaci 11 godina i borbe dječaci 11 goduna -35kg. Zlatnim medaljama su se također okitile Iman Livnjak u kategoriji kate djevojčice 9 godina, Marija Gudelj Marija u kategoriji borbe djevojčice 11 godina -40 kg i Nejla Mangić u kategoriji borbe djevojčice 10 godina +44kg.

OGLAS

Brončane medalje u kategorijama borbi su osvojili Ilham Viteškić, Nasiha Hidić, Esma Pezer i Elmedin Sivro Elmedin. Šef stručnog stožera Karate kluba“Mladost“ Vitez Aldin Adilović je prezadovoljan postignutim rezultatima te se nada identično dobrim rezultatima na predstoječem Državnom prvenstvu za djecu kao i Izbornom turniru za djecu, kadete, juniore i U21 seniore .

OGLAS

Također čestita svim osvjačima medalja i naglašava nezaobilaznu činjenicu da su članovi karate klub „Mladost“ Vitez već dugi niz godina u samom vrhu bh. karatea.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM