viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.02.24 @ 12:00

U Hotelu „Adriale” u Kreševu održana je 1. sjednica Organizacijskog odbora manifestacije „Izbora najboljeg sportaša ŽSB za 2023. godinu”, koja će se 23. veljače 2024. godine održati u Kreševu.

Sjednicom Organizacijskog odbora manifestacije „Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2023. godinu” predsjedavao je Bojan Domić, ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta. Sjednici su nazočili načelnik Općine Kreševo Renato Pejak, u ulozi domaćina manifestacije, načelnik Općine Donji Vakuf Huso Sušić, članovi Upravnog odbora Sportskog saveza i istaknuti sportski radnici koji su kroz duže vremensko razdoblje dali svoj doprinos razvoju sporta na prostoru ŽSB i Bosne Hercegovine.

OGLAS

Nazočnim članovima Organizacijskog odbora u ime Sportskog saveza obratio se dr. Hamdija Mlinarević, po ovlaštenju predsjednika Sportskog saveza Mirsada Ibrišimbegovića te istaknuo je da je manifestacija „Izbor najboljeg sportaša ” jedna od najznačajnijih manifestacija na prostoru Županije i očekuje da će ovo biti jedna od najbolje organiziranih do sada.

OGLAS

Ministar Bojan Domić naglasio, kako je manifestacija „Izbor najboljeg sportaša” vrhunac godine u oblasti sporta za natjecatelje, trenere i sportske radnike. Čestitao je Sportskom savezu na organizaciji ove tradicionalne manifestacije i zahvalio se načelniku Općine Kreševo Renatu Pejaku na domaćinstvu te dodao da je „Izbor najboljeg sportaša” jedinstvena prilika da se najboljim među najboljima oda priznanje.

OGLAS

U svome obraćanju ministar Domić rekao je da će se tijekom ove godine započeti sa pripremom i izradom strategije sporta kao strateškog dokumenta koji će zasigurno doprinijeti razvoju sporta i povećanju tjelesne aktivnosti cjelokupnog stanovništva sa ciljem očuvanja zdravlja.

Načelnik Općine Kreševo Renato Pejak iskazao je zadovoljstvo što su Općina Kreševo i sportski radnici sa područja Kreševa domaćini najboljim sportašima i sportskim ekipama i da će dati maksimalan doprinos da manifestacija što bolje bude organizirana.

Nakon sjednice Organizacijskog odbora članovi odbora posjetili su muzej Franjevačkog samostana u Kreševu i nazočili su radionici potkivanja jaja koju su organizirali domaćini.

Manifestacija „Izbor najboljeg sportaša ŽSB za 2023. godinu” održat će se 23. veljače 2024. godine u sportskoj dvorani Srednje škole u Kreševu s početkom u 18,00 sati uz bogat kulturno-umjetnički program.

Oglasi
LM