viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.11.23 @ 11:19
OGLAS

Utakmice 15. kola Druge lige Federacije BiH Zapad, a ujedno i posljednje u jesenskom dijelu sezone su pred nama. Svi susreti igraju se u subotu 18. studenog 2023. godine s početkom u 13:30 sati. Lokalno najzanimljiviji susret svakako je onaj koji će se igrati u Piroti između NK Travnik i Nogometnog kluba Romari. Travnik je prvoplasirana momčad na ljestvici dok su Vitežani treći. Obje ekipe su u odličnoj formi i ovo će vjerujemo biti nogometna poslastica kola.

OGLAS

Svoje susrete igraju i Nogometni klub Vitez i FK Vitez. FK Vitez na Gradskom stadionu dočekuje GNK Bratstvo iz Bosanske Krupe dok Nogometni klub Vitez putuje u Ključ kod ekipe NK Bajer 99. Ovo su dakako važni susreti za viteške klubove. FK Vitez bi pobjedom uhvatio priključak sredini ljestvice, a Nogometni klub Vitez bi eventualnom pobjedom pridružio se najboljim momčadima lige u gornjem dijelu ljestvice. S obzirom da je NK Bajer 99 posljednji na ljestvici sa samo 4 osvojena boda, vjerujemo kako će nogometaši Viteza doći do pobjede. Sve ostalo bilo bi iznenađenje i razočarenje za momčad i navijače.

Pratite i dalje portal Viteski.ba koji uvijek odmah po okončanju susreta i objavom službenih rezultata, informira čitatelje i ljubitelje viteškog sporta nastupima svih lokalnih sportskih klubova.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM