viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.02.24 @ 12:44

Trener Tomislav Stipić (44) bio je stručni komentator u emisiji MAXSport televizije nakon 24. kola SuperSport HNL-a.

Bivši trener Grasshoppersa, Slaven Belupa te latvijskih klubova Auda i Riga, među ostalim, govorio je o derbiju Dinamo – Rijeka (1:0).

OGLAS

Stipić je pohvalio stopera Stjepana Radeljića (26), koji je odigrao cijelu utakmicu za Rijeku koja je pogotkom Frana Brodića iz kaznenog udarca u 95. minuti izgubila od Dinama na Maksimiru.

OGLAS

“Radeljić je jako interesantan igrač, na hrvatskom tržištu podcijenjen. Bio sam u kontaktu s njime jer sam ga želio dovesti u Rigu, a i on je želio doći k nama.No predvodio je Šerif protiv Partizana prošle sezone u Konferencijskoj ligi. Pobijedili su i postao nam je preskup, cifra je narasla preko noći. Odličan igrač s velikim potencijalom, brz za svoju visinu. Timski igrač, usudio bih se reći da je igrač za hrvatsku reprezentaciju kroz godinu ili dvije”, izjavio je Stipić.

OGLAS

Radeljić je ove sezone upisao 22 nastupa, jedan pogodak i jednu asistenciju u sastavu trenera Željka Sopića. Ranije u karijeri igrao je za druge ekipe Stuttgarta i Osijeka, Široki Brijeg te moldavski Šerif. U Rijeku je stigao u ljeto 2023., potpisavši ugovor do 2026. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 600 tisuća eura.

Oglasi
LM