spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
0.3 ° C
0.3 °
0.3 °
88 %
1.3kmh
92 %
Pon
-0 °
Uto
3 °
Sri
7 °
Čet
7 °
Pet
4 °

Proljetnom biciklijadom u subotu otvaranje biciklističke sezone u Vitezu

- Oglasi -

Deseta po redu Proljetna biciklijada bit će održana u subotu, 23. travnja u Vitezu.

Iz Biciklističkog kluba Vitez pozivaju sve ljubitelje biciklizma da uzmu sudjelovanje u rekreativnoj vožnji na ruti biciklističke staze “Ćirinom prugom” na relaciji Vitez- Lašva- Vitez.

Kako je istaknuo predsjednik Biciklističkog kluba Vitez Slobodan Brkić ovogodišnja biciklistička tura predstavlja prvu testnu vožnju stazom stare pruge.

,,Proljetna biciklijada je tradicionalna biciklistička vožnja koja se organizira od samog osnivanja kluba, a koja je prethodnih godina održavana u gradskoj zoni, međutim ove godine želja nam je da se među prvima provozamo novom biciklističkom stazom koja sasvim sigurno nudi jedan drukčiji doživljaj naše Srednje Bosne”, kazao je Brkić.

Direktor Turističkog ureda Turističke zajednice ŽSB Miroslav Matošević je naglasio kako je najavljena biciklistička vožnja pravi pokazatelj s kolikim nestrpljenjem zapravo svi ljubitelji biciklizma iščekuju završetak radova na uređenju biciklističke staze.

,,Nastojimo iskoristiti pogodne vremenske uvjete i što prije osposobiti kompletnu biciklističku stazu stare pruge, stoga pretpostavljam da će se naši prvi biciklisti imati priliku na stazi susresti sa vrijednim radnicima koji užurbano rade na završnim aktivnostima uređenja staze”, kazao je Matošević.

Svi oni koji žele uzeti sudjelovanje u promotivnoj biciklističkoj vožnji ” Ćirinom prugom” mogu se pridružiti članovima Biciklističkog kluba Vitez na startnom mjestu ispred caffe-a Kaktus u Vitezu sa početkom u 12:30 sati.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.