OGLAS
Vrijeme objave: 15.10.23 @ 16:58
OGLAS

Portugalska ekspedicija stigla je u Zenicu gdje će boraviti do ponedjeljka kada se igra utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo između BiH i Portugala, piše Sportsport.ba

Najviše pažnje je privukao svakako Cristiano Ronaldo, najpopularniji nogometaš današnjice, koji je bio maksimalno diskretan te nije odstupao od ostataka ekipe.

Ronaldo je pokazao veliku razinu skromnosti te se uopće nije ponašao bahato i prepotentno te je na prvu vidljivo da ima apsolutno isti status kao i ostali reprezentatvci Portugala.

Višestručki osvajač Zlatne lopte je bio totalno opušten i fokusiran te je izgledao jako skromno što je možda i neočekivano s obzirom da ga krasi epitet prepotentnog nogometaša.

Ovakvim Ronaldovim (ne)očekivanim ponašanjem srušene su praktično brojne teorije o umišljenosti možda i najboljeg nogometaša u povijesti.

Inače, Ronalda je čekao veliki broj fanova, međutim on je otišao samo u hotel kao i cijela potugalska ekspedicija te se nisu zadržavali previše ispred autobusa.

Nogometaš saudijskog Al Nassra nije bio previše zahtjeva, a zanimljivo da će odsjesti u sobi koja nosi naziv po njemu budući da je boravio u hotelu Zenica prije 12 godina.

Sa Ronaldom je doputovalo i njegovo privatno osiguranje, dok će ispred hotela biti angažirano dodatno osiguranje pa će fanovima biti nemoguće da pristupe slavnom Portugalcu.

Portugalce u večernjim satima čeka trening na Bilinom polju. Prije treninga bit će održana redovna press konferencija. Utakmica se igra u ponedjeljak od 20:45.

Portugal je već na Europskom prvenstvu, ali sluteći prema dosadašnjim najavama i protiv Zmajeva će ići na pobjedu pa je sigurno da izabranike Save Miloševića čeka težak izazov.

OGLAS

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM