viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.03.24 @ 11:16
OGLAS

Legendarni bh. rukometaš Mirsad Terzić odlučio je da više neće igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine za koju je nastupao čak 22 godine.

Naime, Terzić je prvi put dres s bh. grbom obukao 2002. godine, a posljednje utakmice odigrao je na nedavnom Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

OGLAS

“Dragi prijatelji, ljubitelji sporta i navijači Bosne i Hercegovine, a posebno rukometne reprezentacije, sve vrijeme znao sam da će doći ovaj trenutak, ali sam uporno odbijao razmišljati o njemu: Trenutak u kojem moram obznaniti jednu od najtežih odluka u mojoj rukometnoj karijeri! Nakon 22 godine igranja u reprezentaciji BiH, tijekom kojih sam proživio neka izuzetna, ali i manje lijepa iskustva, došao je trenutak kada moram reći da je došao kraj moje reprezentativne karijere! Na moj dvodesetljetni staž u reprezentaciji sam neizmjerno ponosan, čak se osjećam i privilegiranim. Volio bih da smo se tijekom ovoga perioda svi imali priliku mnogo više radovati. Neki porazi bili su toliko razočaravajući, ali odustajanje nikada nije bila opcija. Ponos koji me obuzimao nastupajući pred najsrčanijom rukometnom publikom u Europi kada igra reprezentacija, bio je veći i snažniji od svih nedaća kroz koje smo prolazili nerijetko bez prave podrške vlasti i prepušteni sami sebi”, poručio je Terzić putem društvenih mreža, prenosi Klix.ba.

OGLAS

Istaknuo je kako osjeća zadovoljstvo što je s reprezentacijom BiH, i pored svega što nas kao društvo karakterizira, sudjelovao na tri velika natjecanja, što je samo po sebi podvig bez obzira na ostvarene rezultate.

OGLAS

“Moram reći i to da odluku o kraju reprezentativne karijere nisam donio ishitreno, niti je ona plod vanjskih faktora koji svakako nikada nisu ni bili kamen spoticanja da se odazovem na svaki poziv, bez obzira bio ozlijeđebn ili ne, bez obzira kakav status imao kod bilo kojeg izbornika! Još prije Europskog prvenstva znao sam da ću u Njemačkoj odigrati svoje posljednje utakmice, ali sam odugovlačeći da to podijelim s javnosti smatrao da će mi biti kudikamo lakše. Nije!”, dodao je.

U svojoj poruci je uputio i zahvalnice, ali i poručio da će Rukometnom savezu BiH biti na usluzi.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM