viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 03.01.24 @ 08:09

Rukometna groznica uzima maha u Bosni i Hercegovini dok se nacionalna reprezentacija s uzbuđenjem priprema za svoj nastup na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ponedjeljka, Zmajevi se marljivo pripremaju u Sarajevu prije nego što se upute na prestižni turnir Yellow Cup u švicarski Winterthur, gdje će imati posljednje provjere prije ulaska u borbu za europsku slavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzbudljiva vijest stiže za vjerne navijače u Bosni i Hercegovini, jer će imati privilegiju pratiti utakmice protiv Argentine, Švicarske i Rumunjske putem MYTV-a, ekskluzivnog vlasnika TV prava BH Telecom Premijer lige BiH. Raspored mečeva obećava napetu akciju: Argentina 4. siječnja, Švicarska 5. siječnja, a Rumunjska 7. siječnja .

Nakon uspješnog nastupa na Yellow Cupu, Zmajevi će krenuti put Njemačke, točnije u Mannheim, kako bi se suprotstavili izazovima u sklopu grupe E na Europskom prvenstvu. Švedska, Nizozemska i Gruzija bit će tvrdi suparnici na putu prema cilju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve zaljubljenike u rukomet u Bosni i Hercegovini, napetost će doseći vrhunac jer će moći pratiti junake na kanalima Arena Sport TV tokom europske rukometne poslastice.

Oglasi
LM