viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 23.07.23 @ 08:07

Uz potporu Federalnog ministarstva kulture i sporta, a u organizaciji Rukomete akademije Vitez proteklih dana u Vitez je odigran rukometni turnir naziva “Rukometni kup Viteza 2023.”. Turniru su prethodile dugotrajne pripreme, kao u organizacijsko- tehničkom aspektu, tako i u športskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz domaći sastav Rukometne akademije Vitez, natjecali su se mladi iz Škole rukometa Čelik Junior iz Zenice, Škole rukometa Sedmerac iz Sarajeva i Rukometnog klub Nova Bila. Turnir je počeo odavanjem počasti i minutom šutnje za žrtve užasnih zločina koji su se proteklih dana dogodili u susjednoj Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odličnih i jako zanimljivih susreta prvo mjesto pripalo je momčadi Čelik Junior koja je u finalu, nakon sedmeraca pobijedila Vitez. Iako je Vitez vodio tijekom gotovo cijelog susreta Čelik u posljednjoj sekundi dolazi do rezultata 20:20, a u izvođenju semderaca imali su mirnije ruke te odnose trofej namijenjen pobjedniku. Treće mjesto pripalo je ekipi iz Sarajeva, Školi rukometa Sedmerac.

Najviše zgoditaka na ovome turniru postigao je Luka Lovrinović iz Rukometne akademije Vitez. Uz turnir treneri i stručno osoblje imali su prigodu družiti se na zajedničkim izletima, ručkovima, te edukaciji kao razmjeni iskustava koja je tijekom turnira upriličena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživali smo danas u dobrim utakmicama, odličnom sportskom raspoloženju i druženju u Vitezu. Hvala našim gostima, čestitam kolegama na organizaciji turnira i gostoprimstvu, mladim rukometašima na sjajnoj igri i Federalnom ministarstvu na pokroviteljstvu”, naveli su iz RA Vitez.

Oglasi
LM