viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.03.22 @ 22:08
OGLAS

Seniori Škole košarke „Prvi koš“ Vitez nastavljaju sa pobjedama. Ovaj put se s gostovanja iz Gradačca vraćaju s vrijednom pobjedom, bitnom za nastavak prvenstva i spomenuti play-off.

Bitnu ulogu u ovoj pobjedi imao je i zamjenik kapitena, Saša Bertović (2003.).

OGLAS

Odlični rezultati u ovoj sezoni seniorske selekcije. Na pragu ste play-offa. Proteklog vikenda ostvarena je i vrijedna pobjeda u Gradačcu. Kako komentirate igru ekipe i uopće, kako komentirate rezultate koje imate u ovoj sezoni?

OGLAS

Zadovoljan sam trenutnim rezultatima koje postižemo. Proteklog vikenda smo pobijedili jednu odličnu ekipu Gradačca i nastavljamo dalje prema play-offu, stanje u ekipi je super i nadam se da ćemo nastaviti nizati pobjede.

OGLAS

Jeste li zadovoljni svojim igrama u ovoj sezoni i je li vam predstavljao problem prelazak iz juniorske u seniorsku košarku?

Zadovoljan sam svojom igrom ove sezone iako naravno uvijek može bolje. Prelazak iz juniorske selekcije u seniorsku mi nije predstavljao toliki problem jer sam naučio dosta stvari od starijih igrača, pogotovo od kapitena Gradaščevića.

Za vikend, kako smo saznali, utakmica je sa susjedima iz Novog Travnika. To je ekipa koja vas je, pored Bihaća, jedina porazila u ovoj sezoni. Što očekujete od ove utakmice?
Naravno, nadam se da ćete iskoristiti priliku da pozovete navijače da nas i ovaj put podrže na domaćem terenu.

Smatram da će utakmica biti zahtjevna jer nam je cilj da opravdamo rezultat koji iz utakmice u utakmicu postižemo. Ovom prilikom bih pozvao publiku da nas dođu podržati jer nam njihova podrška mnogo znači!

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM