viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.06.23 @ 09:01

Veliku pažnju privukao je slučaj hrvatskog nogometnog reprezentativca Marka Livaje. Naš poznati napadač jučer je napustio pripreme reprezentacije, a do odlaska je došlo zbog incidenta koji se dogodio u ponedjeljak na stadionu Rujevica.

Livaju je nekoliko navijača konstantno vrijeđalo tijekom otvorenog treninga na Rujevici, a u jednom trenutku Livaja se popeo na ogradu tribine i verbalno se obračunao s jednim od navijača. Dan kasnije, kapetan Hajduka odlučio je napustiti ovo reprezentativno okupljanje i neće biti dio sastava za playoff Uefine Lige nacija.

OGLAS

Mišljenja oko njegove reakcije su podijeljena. Neki smatraju da je burno reagirao i da bi se trebao bolje nositi s kritikama, no podosta je onih koji smatraju da igrač reprezentacije ne zaslužuje takav tretman i da je opravdano napustio reprezentaciju.

OGLAS

Među onima koji su dobili priliku izreći svoje mišljenje našao se i Roberto Soldić, hrvatski MMA borac koji trenutno nastupa pod okriljem ONE Championshipa. Soldić je putem Instagrama odgovarao na pitanja fanova, a posljednje pitanje doticalo se upravo Livaje i njegovog incidenta.

OGLAS

‘‘A što da kažem? Nije smio ići u publiku i dopustiti da ga isprovociraju. Ljudi su dobili ono što su tražili. Ako bih se ja tako zaletio na prozivke, sigurno bih ležao tko zna koliko. Zato jednostavno svoj pravac treba gledati. Nažalost, sad je napustio reprezentaciju.‘‘, napisao je Soldić putem Instagrama.

Roberto time daje do znanja da bi on mogao opasno nauditi kritičarima koji bi ga žestoko provocirali, ali ipak zastupa mišljenje da sportaš treba ostati ‘‘hladne glave‘‘ i ne reagirati na takve provokacije.

Osim reakcije na Livajin incident, Soldić je otkrio kako mu je plan boriti se barem još jednom ove godine. Podsjećamo, Soldić je početkom petog mjeseca pretrpio težak poraz od Zebaztiana Kadestama koji ga je nokautirao u drugoj rundi borbe. Soldić je odradio dobru prvu rundu, ali u drugoj rundi Kadestam je preuzeo incijativu i Soldić još uvijek čeka na prvu pobjedu u ONE-u. Očito ju planira upisati do kraja godine, a preostaje nam vidjeti s kime će ga organizacija planirati i na kojem će eventu Soldić nastupiti.

Oglasi
LM