viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.02.24 @ 13:23
OGLAS

Zagrebački Dinamo danas od 18:45 na Maksimiru ima veliku priliku izboriti osminu finala Konferencijske lige. U prvoj utakmici doigravanja za osminu finala između drugoplasiranog iz grupne faze Konferencijske lige (Dinamo) i trećeplasiranog iz Europske lige (Betis), hrvatski je predstavnik slavio s 1:0 u Sevilli.

Bila je to iznenađujuća pobjeda Dinama, prva u povijesti u Španjolskoj i sada Modri imaju lijepu priliku obraniti ovaj rezultat i proći dalje. Zagrepčani će imati veliku podršku svojih navijača kojih se očekuje više od 20 tisuća.

OGLAS

Navijači prepoznali trenutak
To je jasna poruka kako žele gledati Dinamo u jakim europskim susretima, te kako nikakvo stavljanje domaćeg prvenstva u prvi plan nije opcija. Modrima su vrata prolaska širom otvorena, ali treba odigrati pametno protiv sedme momčadi La Lige. Betis je i prije prve utakmice bio u velikim problemima s momčadi pa se sramežljivo otvarala nada u iznenađenje. Dinamo je strpljivo čekao svoju šansu koja je na kraju došla iz penala kojeg je realzirao Bruno Petković. Domaćin je bio sterilan i Plavi su to znalački iskoristili.

OGLAS

Betis je ranjen, to se mora iskoristiti
Španjolci su na Maksimir stigli s nadom u prolaz, u pobjedu veću od one Dinamove prije tjedan dana. I dalje imaju ogromnih problema sa sastavom, a nisu postigli pogodak u obje utakmice prošlog tjedna. Manuel Pellegrini bio je ljutit zbog slabog pristupa svojih nogometaša u Sevilli i sad je sigurno drukčije pripremio utakmicu. Ostao je zbog žutih kartona i bez stopera Pezzella, jednog od dvojice zdravih središnjih braniča. Nema ni najveće zvijezde Isca, nema ni Ayoze Pereza, pa Marca Bartre, Fronalsa, Soktratisa, Abnera, Avile i mnogih drugih.

OGLAS

No nije to slaba momčad, dapače. Predvodi ju jedan Fekir, a opasno je i novo pojačanje u napadu, Bakambu. Dinamo nije registrirao Ademija i pojačanje Pierrea-Gabriela, kao ni Brodića. Perić, Šutalo i Emreli su još ozlijeđeni, kao i novo pojačanje Ogiwara. Jakirović kreće s francuskim stoperskim parom Theophile-Bernauer, Mišić i Bulat drže leđa Baturina, a Hoxha i Kaneko bi trebali biti na krilima. U napadu je alfa i omega, vođa ove momčadi i kapetan, Bruno Petković.

Klub navijača Dinama spremno očekuje goste

U Vitezu već nekoliko godina aktivno djeluje Udruga i kafić Klub navijača Dinama koji i ovoga puta pozivaju sve navijače i simpatizere zagrebačkih Modrih na zajedničko gledanje utakmice i navijanje za omiljeni klub.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM