viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.04.23 @ 18:40

Buran vikend za stolnotenisače Stk Vitez. Klub je sudjelovao na Memorijalnom turniru “Fikret Fazlić” koji se odigrao u Ilijašu.

U subotu su nastupili mlađi kadeti/kadetkinje i juniorke. Najbolji su bili Ajna Zlotrg, Berina Bešić i Ilhana Ređić, ali su nažalost poraženi u borbi za medalju.

OGLAS

Međutim drugi dan u najmlađoj kategoriji bili su i više nego uspješni. Zukan Enes je zauzeo 3. mjesto, poražen je u polufinalu od Beriza Bajrovića iz Sarajeva sa 3:1. 3.mjesto je zauzela i Hrustić Esma, koja je u polufinalnom meču savladana od Hađović Mie 3:0. Najbolja predstavnica je ovaj vikend bila Mehić Iman koja je bez izgubljenog seta bila prva u grupi. U polufinalnom meču je imala težak zadatak nakon vodstva od 2:0, protivnica se vraća u meč i dolazi do 2:2, ali je Iman na kraju ipak slavila sa rezultatom 3: 2 protiv Sladoje Teodore iz Sarajeva, ali je u finalu poražena od starije i bolje Hađović Mie.

OGLAS

Zahvaljujemo se rukovodstvu kluba kao i sponzorima koji su se po tko zna koji put pobrinuli da naša djeca besplatno idu na turnir, poručili su iz Stonoteniski klub “Vitez” Vitez.

OGLAS
Oglasi
LM