viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.04.24 @ 09:13

Stolnoteniski klub Vitez proteklog je vikenda gostovao u Mostaru protiv prvoplasirane ekipe Premijer lige BiH. Nažalost, nisu uspjeli iznenaditi favorite.

Ovog vikenda odigrani su mečevi 20. i 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u stolnom tenisu, gdje su Mostarci ugostili dvije ekipe iz Viteza. U subotu su pred punim tribinama, u meču sezone, maksimalnim rezultatom 4-0 nadigrali glavnog konkurenta za titulu prvaka Bosne i Hercegovine, ekipu STK CM-a.

OGLAS

“STK Mostar je zasluženo slavio u jako dobrom i kvalitetnom meču i ovom pobjedom skoro pa osigurao obranu naslova osvajača Premijer lige BiH. Ovim putem još jednom čestitamo domaćinima na fer i korektnoj igri, te zasluženoj pobjedi i novom naslovu prvaka BiH. Do kraja su još dva kola tako da je vrlo izvjesno STK Mostar novi prvak, dok našoj ekipi ostaje borba da zadrže 2. mjesto na ljestvici.
Ovim putem želimo se zahvaliti i našim navijačima koji su iznajmljenim kombijem došli u Mostar pružiti podršku našoj ekipi u borbi za prvaka. Ovo je jako velika stvar u promociji našeg “malog” sporta, te se nadamo da će se ova priča nastaviti i dalje. Također hvala i svim ostalim našim prijateljima, članovima, pratiteljima, sponzorima na čelu se generalnim sponzorom cm-cosmetic market , Općini Vitez i drugima na podršci tijekom cijele sezone”
, poručio je glavni trener i kapiten Ivan Bobaš.

OGLAS

U vikendu pred nama u susretima 22. i 23. kola Vitežani dočekuju ekipe iz Ilijaša i Foče.

OGLAS
Oglasi
LM