viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.05.23 @ 20:26

Danas je u Vitezu odigrano državno prvenstvo za najmlađe kadete/kadetkinje. STK Vitez imao je 5 svojih predstavnika koji su doprinijeli da klub ima najviše trofeja na današnjem turniru.

Mehić Iman odličnom igrom dolazi do polufinala u pojedinačnoj kategoriji gdje nažalost gubi fokus, ali zauzima sjajno 3. mjesto. Zajedno sa svojom prijateljicom Esmom natjecala se u dublovima. Fenomenalnom igrom dolaze do finala iz kojeg izlaze kao vice prvakinje BiH u svojoj kategoriji.

OGLAS

U mix dublovima, Iman Mehić i Zukan Enes izborili su 3. mjesto, kao i Esma Hrustić zajedno sa Lukom Sučićem. U pojedinačnoj kategoriji najmlađih kadeta, Zukan Enes sjajnom igrom dolazi do polufinala, gdje nakon gustog meča ipak uzima bronzu.

OGLAS

U muškim dublovima, Enes nastupa sa Topalović Matejem, te i oni dolaze do finala, ali također izlaze kao vice prvaci.

OGLAS

Klub također predstavljaju i neki od mlađih članova, Harun Haskić i Ređić Fahrudin koji u pojedinačnoj kategoriji nailaze na starije protivnike i ispadaju, dok su se u dublovima pobjedom plasirali među 8 najboljih, nakon čega u četvrtini finala u gustom meču ispadaju od iskusnijeg dubla.

Čestitke našim igračima na dobroj igri, ali i na osvajanju 8 medalja na današnjem turniru (Iman 3, Enes 3 i Esma 2). Zahvaljujemo se našim sponzorima koji nas podržavaju, a mi im uzvraćamo odličnim rezultatima održavajući naš klub u samom vrhu bh. stolnog tenisa, poručili su iz Stonoteniskog kluba ,,Vitez”.

Oglasi
LM