viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.01.22 @ 12:35

Roberto Soldić je prije mjesec dana nokautom u drugoj rundi pobijedio KSW-ovu legendu Mameda Khalidova i postao dvostruki prvak najveće europske MMA organizacije.

Hrvatski borac je uz naslov u velteru dodao i titulu prvaka srednje kategorije.

OGLAS

RoboCop ne skriva želju osvojiti i pojas u poluteškoj kategoriji, te je nakon trijumfa nad Khalidovim istaknuo želju boriti se i za naslov u toj diviziji.

OGLAS

Prije nekoliko dana Rus Ibragim Chuzhigaev je pobjedom u debiju protiv Tomasza Narkuna osvojio naslov pojas prvaka poluteške kategorije pa je prozvao našeg borca.

OGLAS

Soldić je ponudu prihvatio, a što Hrvata čeka objasnio je jedan od vlasnika KSW-a Martin Lewandowski, prenosi croring.com.

– Roberto i njegov menadžer Ivan otvoreni su za svaki prijedlog, uključujući i revanš protiv Mameda Khalidova koji ima pravo tražiti. No u obzir dolazi i Ibragim Chuzhigaev. Ne želim da se borci međusobno prozivaju, jer mi na kraju odlučujemo – kazao je Martin Lewandowski i dodao:

– Borba između Soldića i Chuzhigaev ima smisla bude li to meč za pojas prvaka. Borac se može spustiti u nižu kategoriju, ali ne tim redoslijedom. Naš novi prvak mora pokazati da se dobro osjeća među poluteškašima. No i ovako imamo manjak boraca u poluteškoj i teškoj kategoriji.

Oglasi
LM