viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.12.22 @ 14:02

Bugarin Ivajlo Petev od naredne godine više neće biti izbornik nogometne reprezentacije BiH, a najviše izgleda da ga naslijedi ima bivši proslavljeni nogometaš Faruk Hadžibegić, prenose u ponedjeljak bosanskohercegovački mediji.

OGLAS

Neimenovani izvori iz Nogometnog saveza BiH tvrde kako su u toj kući već zaključili da Petevu neće produžiti ugovor koji mu istječe s posljednjim danom ove godine, a formalna odluka o tome očekuje se na sjednici Izvršnog odbora NS BiH zakazanoj za 29. prosinca.

Oglas

“Dnevni avaz” u ponedjeljak piše da je izvjestan i nasljednik Peteva te da će tu poziciju najvjerojatnije dobiti Hadžibegić iako su “u igri” bili i nekadašnji izbornik Safet Sušić te Mehmed Baždarević.

Nekadašnji trener zagrebačkog Dinama Petev je izbornikom BiH postao u siječnju 2021. godine, a njegovi su izabranici od tada odigrali dvadeset utakmica u kojima su izborili šest pobjeda te po sedam poraza i remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među najvećim zamjerkama Petevu su loši rezultati njegovih izabranika u kvalifikacijama za nedavno završeno svjetsko prvenstvo u Katru.

Dnevnik.ba

Oglasi
LM