viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.10.22 @ 15:56

Legendarni Božo Sušec vratio se na Hrvatsku radioteleviziju nakon dugo godina izbivanja, bard hrvatskog sportskog novinarstva napustio je Prisavlje jer je bio iznimno nezadovoljan politkom kakva se vodila u našoj dalekovidnici.

Godinama radi prenoseći utakmice na Areni Sport gdje pretežno prati talijansku i englesku ligu, a sada s ostalim novinarskim doajenima ima emisiju za umirovljenike i osobe starije životne dobi po nazivom Zlatna liga. Na ekranima tako ponovno možemo vidjeti Liljanu Sauchu, Kseniju Erker, Božu Sušeca i ostale poznate ličnosti.

OGLAS

Logično, postavlja se sada pitanje hoće li se Šušec barem na kratko vratiti i komentiranju utakmica, Svjetsko prvenstvo u Kataru se bliži, ostalo je nešto više od mjesec dana. Bilo bi zaista sjajno opet čuti prepoznatljivi glas koji je ulazio u dnevne boravke hrvatskog stanovništva  dugi niz godina dok je radio na HRT-u.

OGLAS

Gostujući u Podcast Inkubatoru kod Ivana Ivkovića, dao je pomalo zagonetan odgovor na pitanje hoće li se angažirati za vrijeme Mundijala u Kataru. Naime, izrazio je želju za komentiranjem, ali je naglasio kako ‘sve ovisi o HRT-u’. 

OGLAS

Na Bliski istok vjerojatno ne bi putovao zbog ipak godina, 1. siječnja napunio je 76 godina i nije baš zgodno, ali mu problem neće predstavljati rad iz zagrebačkog studija. 

Oglasi
LM