viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.08.23 @ 07:53

Uzbudljivo je gledati kako pripreme za biciklističku trku u Vitezu postaju sve intenzivnije svakog dana, poručili su iz Biciklističkog kluba ,,Vitez”. Državno prvenstvo je sve bliže i organizatori su spremni dati sve od sebe kako bi ovu utrku učinili nezaboravnom.

Pozivaju sve zaljubljenike u biciklizam i sportske entuzijaste da se prijave i pridruže se u ovoj spektakularnoj avanturi. Očekuje vas nevjerojatan uspon na Zabrđe, 10,5 km čiste strasti i 650 m uspona koji će vas izazvati, ali i nagraditi predivnim pogledom na krajolik koji će vam oduzeti dah.

OGLAS

Ova trka će biti prava proslava biciklizma, zajedništva i sportskog duha. Pridružite se u stvaranju povijesnog događaja za naš Vitez. Označite datum u kalendarima i prijavite se što prije kako biste osigurali svoje mjesto na startnoj liniji.

OGLAS

Neka vaša strast prema biciklizmu spoji srca svih sudionika i gledatelja koji će podržavati duž staze. Budimo zajedno jedna velika biciklistička obitelj i podignimo ljestvicu uzbuđenja i adrenalina na najvišu razinu, vidimo se na 11. biciklističkoj trci u našem gradu, dodali su iz Biciklističkog kluba ,,Vitez”.

OGLAS
Oglasi
LM