viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.04.22 @ 09:07

U nedjelju, 10. travnja ove godine porazom od ekipe Visoko na njihovom terenu, seniori Škole košarke “Prvi koš” Vitez su završili sezonu u A2 Ligi. Korektna prva četvrtina je sve što su ponudili u ovoj utakmici. U drugoj četvrtini domaćin je riješio pitanje pobjednika i ulaska u A1 Ligu, na čemu im iz Prvog koša čestitaju.

“Nažalost, na početku utakmice, naš Eldin Brkan se ozljedio. Želimo mu što brži oporavak i povratak u dvoranu. Ova dva poraza koja smo doživjeli u polufinalu play-offa od ekipe Visoko nisu pokvarili dojam na čitavu sezonu koju smo imali. U drugoj seniorskoj sezoni, završili smo među 4 najbolje ekipe u konkurenciji 15 ekipa. Nadamo se da će sljedeće sezone podrška prema Školi košarke “Prvi koš” Vitez biti puno bolja i značajnija, jer kako smo “preživjeli” ovu sezonu, unatoč odličnom rezultatu, pravo je čudo. Onima koji su pomogli naš rad, hvala na podršci”, poručuju iz ŠK “Prvi koš” Vitez.

OGLAS
  • KK “Visoko” Visoko – Škola košarke “Prvi koš” Vitez 81-57 (19:15, 32:14, 12:11, 18:17)
  • Strijelci: Šakić 2, Bertović 6, Sučić 4, Gradaščević, Hodžić 17, Filipović, Fajković 6, Turić, Šišić 18, Haskić 4, Brkan
Oglasi
LM