viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.09.22 @ 11:07

Stotine Hrvata krenule su navijačkim vlakom u 8 ujutro sa zagrebačkoga Glavnog kolodvora put Beča gdje hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20.45 igra utakmicu šestog kola grupne Lige nacija protiv Austrije.

Za dobru atmosferu u vagonima pobrinut će se tamburaši, a iz udruge ‘Iznad svih’ na društvenim su mrežama obavijestili pratitelje da je vlak krenuo. Nakon jutarnjeg razbuđivanja vatrenih navijača, očekujemo i koju objavu djelića atmosfere iz navijačkog vlaka. Najavljen je i veliki korteo bečkim ulicama na putu do stadiona Ernst Happel kapaciteta 50.000 ljudi.

OGLAS

Austrija je već osigurala pobjedu u Osijeku, a u uzvratu će momčad Zlatka Dalića tražiti pobjedu pojačana domaćim navijačima kojih se očekuje 20.000. S obzirom na to da brojni Hrvati žive u Austriji, kao i u susjednim zemljama, očekuje se da će ‘vatrene’ podržavati puno više navijača. Brojni navijači će u Austriju i autom s obzirom na to da je Beč udaljen svega četiri sata vožnje, pa će hrvatska nogometna reprezentacija protiv Austrije na bečkom Ernst Happelu zaigrati kao da je kod kuće. Službeni sektor hrvatskih navijača broji 2700 mjesta, no blizina Beča i velik broj Hrvata koji tamo živi i radi omogućit će znatno veću podršku ‘vatrenima’ u lovu na prvo mjesto skupine 1 i plasman u završnicu Lige nacija.

OGLAS
Oglasi
LM