viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.11.23 @ 09:52
OGLAS

Hrvatska nogometna reprezentacija udaljena je od Eura 2024. u Njemačkoj tek jednu pobjedu. Potvrda izravnog plasmana očekuje se večeras, kada Hrvatska dočekuje Armeniju na Maksimiru od 20:45.

OGLAS

Vatrenima je subota bila sretan dan, a istom se nadamo u utorak. Hrvatska je rutinski s 2:0 slavila u Latviji, dok su Armenija i Wales remizirali u Erevanu. Bio je to idealan rasplet za nas jer su Armenci zaustavili Wales, koji je držao sve u svojim rukama uoči posljednja dva kola.

S druge strane, Armenci nisu pobijedili, čime su pred utakmicu u Zagrebu ispali iz svih kombinacija. Bila je to utakmica s nekoliko stativa i velikih prilika na obje strane, a sreća se nije osmjehnula Walesu ili Armeniji, već Hrvatskoj.

OGLAS

Hrvatska mora pobijediti

Hrvatski nogometaši sada pobjedom moraju potvrditi izravan plasman na Euro. Moguće je da dođu izravno do Njemačke i bez pobjede, ali onda se moraju nadati pobjedi Turske kod Walesa.

OGLAS

Izbornik Zlatko Dalić imao je opet na ovom okupljanju problema s ozljedama, no svi prvotimci koji su zaigrali u Latviji očekuju se u prvih 11 u Armeniji. Dalić je otvoreno rekao kako nije bio baš zadovoljan igrom Joška Gvardiola na poziciji lijevog beka pa će ga možda vratiti na stopersku poziciju iako se još jednom potvrdilo da su Šutalo i Erlić sjajan tandem.

OGLAS

“Luka Sučić, Marko Pjaca i Josip Juranović su upitni, pozvali smo naknadno Belju, koji će se priključiti reprezentaciji jer nam treba još jedan napadač”, otkrio je izbornik Dalić kakvo je zdravstveno stanje u reprezentaciji.

Armenija je protiv Walesa pokazala kako nije nimalo bezazlena momčad. Radi se o dobroj momčadi koja može zapapriti svakome. Upozorio je na to i Luka Modrić već nakon Latvije.

”Armenija je pokazala u prvom susretu s nama da ima kvalitetu. Nisam gledao njihov dvoboj s Walesom, ali sam čuo da su imali dosta šansi, da su mogli lagano dobiti. Moramo biti oprezni, dati sve, odigrati pravu utakmicu, pripremiti se kako treba. Ekipa koja ne treba ništa može ti stvoriti probleme ako nisi unutra sto posto.”

Još samo ta Armenija i Hrvatska je osigurala Euro. Sretno, Vatreni!

Vjerojatna postava Hrvatske:

Livaković – Stanišić, Šutalo, Erlić, Gvardiol – Modrić, Brozović – Majer, Kramarić, Ivanušec – Budimir

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM