viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.04.23 @ 09:14

U nedjelju 23. travnja 2023. u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu odigran je tradicionalni međunarodni turnir u stolnom tenisu za rekreativce/veterane u spomen na jednog od najboljih stolnotenisača u povijesti Viteza, Miroslava Bekavca Bekija.

OGLAS

Turnir je okupio blizu 100 natjecatelja iz cijele BiH, te iz susjednih zemalja Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Ovaj turnir već je izrastao u jedan od najjačih u kategoriji veterana koji se održava u BiH.

Oglas

Na početku turnira nakon uvodnih riječi, članovi uprave sa par riječi o životu i djelu Miroslava Bekavca su upriličili otvorenje turnira. Turnir se igrao na 9 profesionalnih stolova u 4 dobne kategorije.

Najuspješniji u svojim kategorijama su bili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • -do 39 godina:

1.Aladin Kurić – Bugojno

2.Marin Ostojić – Čitluk

3. Deni Tomas – Grude

3. Nikola Prusina – Čitluk

  • -do 49 godina:

1.Vedran Maksimović – Banja Luka

2.Slaven Radišić – Srbija

3.Zoran Šunjić – Hrvatska

3.Bojan Bjelajac – Banja Luka

  • -do 59 godina:

1.Ljubiša Milošević – Srbija

2.Goran Sakal – Hrvatska

3.Dušan Stevanović – Zenica

3.Mirel Aličić – Zenica

  • -preko 60 godina:

1.Milan Bojanić – Crna Gora

2.Željko Basarić – Srbija

3.Semir Čerin – Zenica

3.Miloš Kramaršić – Srbija

  • -parovi:

1.Maksimović/Bjelajac

2.Milošević/Čerim

3.Glamočak/Ibrahimspahić

3.Budeš/Kurić

“Čestitke svim osvajačima medalja i pobjednicima, a čestitke i veteranima članovima STK CM Vitez koji su također odigrali vrlo dobar turnir. Najdalje od Vitežana su došli Mirko Milošević i Bernard Velte, oba su u svojim kategorijama ušli u četvrtfinale. Na koncu želimo se zahvaliti svima koji su pomogli u organizaciji ovog turnira, našoj upravi kluba, članovima, djeci, rekreativcima i ljubiteljima ovog sporta.

Zahvala našim sponzorima na čelu sa generalnim sponzorom cm-cosmetic market , te sponzorima Općina Vitez na čelu sa Općinskim načelnikom, poduzećima: Ferro Pack doo, Ecos doo, Einhell doo, Hering dd, Croatia osiguranje, Euroherc osiguranje, AM2000 doo, Spektar doo, Caffe clubu city, GMS sport doo. Sportski pozdrav i vidimo se dogodine na “14.Bekiju” u još većem broju!“, poručili su iz Stolnoteniskog kluba CM Vitez.

Oglasi
LM