viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.12.22 @ 16:28

Tradicionalni “Božićni turnir 2022” završen je jučer finalnom utakmicom između odjela III.5 i III.3. Pobjedu su odnijeli učenici III.5.

Čestitamo ekipi III.5 na osvojenom prvom, III.3 na drugom i II.5A na trećem mjestu. Bravo!
I ove godine interes za Božićni turnir bio je velik, kako kod natjecatelja, tako i kod publike. Sudjelovalo je dosta ekipa, a svaka utakmica bila je iznimno posjećena.
Profesori koji su organizirali i vodili cjelokupan turnir su prof. Elizabeta Križanac i prof. Zoran Barbić. Čestitamo im na ovom hvale vrijednom projektu koji našim učenicima uvijek donosi neopisivu radost i uzbuđenje. Profesor Goran Radoš sudio ključne utakmice te finalnu utakmicu. Hvala im za trud i zalaganje da se svaka utakmica odigra bez problema, poručili su iz Srednje škole ,,Vitez”.

OGLAS

Dodaju, veliku zahvalu dugujemo i ravnateljici Srednje škole ,,Vitez” Adrijani Peši na neizostavnoj podršci i pomoći pri organizaciji ovogodišnjeg turnira.

OGLAS

Filip Šarić je osvojio titulu najboljeg igrača turnira, a Darko Milanović proglašen je najboljim golmanom.
Po završetku turnira, sve nazočne pozdravila je ravnateljica Peša, čestitala svim učenicima i profesorima, posebice ekipama pobjednicima. Uručila im je nagrade, priznanja i trofej.

OGLAS

Iz Srednje škole su se zahvalili ovogodišnjim sponzorima i prijateljima koji su pomogli turnir i osigurali učenicima vrijedne nagrade. To su TP Petrol, Frizerland, Buba Comerce, zubar Nikola Matković i ravnateljica Adrijana Peša.

Oglasi
LM