viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.06.23 @ 18:26
OGLAS

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić objavio je u Rijeci konačni popis igrača za završni turnir Lige nacija, a među 23 prijavljena igrača igrača nema mladoga Diona Drene Belje.Dalić je morao do ponoći obznaniti sastav bez jednoga otprije pozvanog igrača, a odlučio se za napadača Augsburga Belju, koji će tako biti dostupan za završnicu Eura igrača do 21 godine.

“Pozvali smo Belju jer želimo da osjeti ozračje A-reprezentacije, jer računamo na njega u budućnosti, ali 12. lipnja kada idemo u Nizozemsku on će se pridružiti mladoj reprezentaciji”, kazao je Dalić.Hrvatska 14. lipnja protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija u Rotterdamu, a finale i utakmica za treće mjesto igraju se 18. lipnja.U drugom polufinalu igraju Italija i Španjolska 15. lipnja. Dalićev popis za Ligu nacija:

OGLAS

VRATARI: Dominik Livaković (Dinamo), Ivica Ivušić (Pafos), Nediljko Labrović (Rijeka)

OGLAS

OBRANA: Josip Juranović (Union Berlin), Domagoj Vida (AEK), Joško Gvardiol (RB Leipzig), Josip Šutalo (Dinamo), Martin Erlić (Sassuolo), Borna Sosa (Stuttgart), Borna Barišić (Rangers), Josip Stanišić (Bayern)

OGLAS

VEZNI RED: Luka Modrić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Chelsea), Lovro Majer (Rennes), Nikola Vlašić (Torino), Mario Pašalić (Atalanta), Luka Ivanušec (Dinamo)

NAPAD: Ivan Perišić (Tottenham), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Livaja (Hajduk), Bruno Petković (Dinamo), Petar Musa (Benfica)

Vatreni u petak idu na izlet u Vatikan. “Idemo kod pape, to je velika stvar, prvi put u povijesti hrvatske reprezentacije. To je nama velika stvar, ne idemo moliti, nego se samo zahvaliti za sve do sada. To je bila naša želja. Imali smo poziv nakon finala u Rusiji da odemo kod Svetog oca, tada se nije ostvarilo i od tada smo tražili pogodan datum”, rekao je Dalić pa dodao: “Sam plasman je uspjeh je fantastičan uspjeh. Pred nama je polufinale, težak posao protiv Nizozemske koja je domaćin. Očekujem veliku podršku navijača i da nam bude kao da igramo doma. Osmog lipnja ćemo na okupu biti svi osim Brozovića koji igra finale Liga prvaka. Pokušat ćemo osvojiti, ali nemamo nikakv pritisak.”

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM