viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 30.01.24 @ 07:45

O’Brien će se sastati s visokim državnim dužnosnicima kako bi naglasio da su funkcionalne, efikasne i odgovorne demokratske institucije na svim razinama vlasti od suštinskog značaja za bolju budućnost svih građana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoćnik američkog tajnika Antonyja Blinkena za europska i euroazijska pitanja James C. O’Brien boravit će u Bosni i Hercegovini, od 1. do 3. veljače 2024. godine. Njegov posjet ima za cilj naglasiti snažno partnerstvo između SAD-a i Bosne i Hercegovine i da potvrditi američku podrška suverenitetu, teritorijalnom integritetu i multietničkom karakteru zemlje, priopćeno je iz State Departmenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom boravka u Sarajevu, O’Brien će se sastati s visokim državnim dužnosnicima kako bi naglasio da su funkcionalne, efikasne i odgovorne demokratske institucije na svim razinama vlasti od suštinskog značaja za bolju budućnost svih građana, kako u Federaciji Bosne i Hercegovine tako i u Republici Srpskoj, prenosi N1.

Pomoćnik tajnika O’Brien također će se sastati s visokim predstavnikom za Bosnu i Hercegovinu Christianom Schmidtom i na Sveučilištu u Sarajevu održati uvodno obraćanje o prioritetima SAD-a u regiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasi
LM