OGLAS
Vrijeme objave: 19.03.24 @ 12:07
OGLAS

Kako će se HDZ BiH postaviti u srazu Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića? Hoće li desničarske vlade u kojima dominira antimuslimansko raspoloženje na Europskom vijeću biti protiv početka pregovora BiH s Europskom unijom?

OGLAS

Kada se na stol stavljaju izmjene Izbornog zakona koje se tiču Predsjedništva BiH? Postoji li na bošnjačkoj političkoj sceni volja za rješavanje toga pitanja i je li Trojka od stranaca dobila mig da ne ulazi u taj paket? Kakvi su odnosi s američkim veleposlanikom Michaelom Murphyem i koliko su realne sankcije?

Je li istina da Christian Schmidt na zatvorenim sastancima histerično lupa šakom od stol? Što s južnom plinskom interkonekcijom? Tko je od njega zahtijevao da napusti čelno mjesto u HDZ-u? Ima li oko sebe puno ulizica? Nedostaje li u HDZ-u BiH igrača koji se znaju nositi s politikom ulice koja Hrvatima prijeti da će ih pretvoriti u nacionalnu manjinu? Što smatra najvećim uspjehom, a što najvećim propustom od kada je na čelu HDZ-a BiH? Te tko će ga naslijediti za Kompas RTV-a Herceg-Bosne govori predsjednik Hrvatskoga narodnog sabora i Hrvatske demokratske zajednice BiH Dragan Čović.

OGLAS

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM