viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.02.24 @ 16:31

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i Hrvatske demoratske zajednice BiH, Dragan Čović zajedno sa zastupnicom uZastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i dopredsjednicom HDZ-a BiH, Darijanom Filipović posjetio je danas Novi Travnik gdje su se susreli s načelnikom Općine Novi Travnik i predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a BiH Novi Travnik, Stjepanom Dujom.

Zajedno sa članovima HDZ-a BiH Novi Travnik najprije su zapaljene svijeće i položen vijenac na Središnjem spomen obilježju u znak sjećanja na sve poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, a potom je održan i sastanak.

OGLAS

“Bilo je vrijeme da se analizira što smo sve uradili proteklih godina, a sama činjenica da je proračun Općine Novi Travnik u protekle tri godine uvećan za četiri puta, jasno je kakav odnos imamo prema Novom Travniku. Uvijek ću reći da je Novi Travnik mjesto za sve, mjesto u kojem se da živjeti i mjesto u kojem se ljudi mogu okupljati bez ikakvih razlika. Ono što me veseli je da su se projektima uspjeli naći i u svim višim razinama vlasti, a mislim da je vrijeme i da okonačamo proceduru proglašenja gradom Novog Travnika. Projekti koji su osmišljeni uveliko su prevazišli planove koje smo si postavili, a na isti način će biti praćeni i kroz iduće četiri godine te ćemo ovom prelijepom gradu Središnje Bosne dati jednu potpuno novu dimenziju, kako s razina Federacije, tako s i državne i županijske razine, ali i uz pomoć Republike Hrvatske preko europskih fondova.”, istaknuo je Čović nakon današnjeg sastanka.

OGLAS

Načelnik Dujo istaknuo je kako je posjeta predsjedništva stranke uvijek važna.

OGLAS

“Današnja posjeta predsjednika Čovića i dopredsjednice Filipović iznimno je značajna, kako za Općinski odbor HDZ-a BiH Novi Travnik, tako i za samu Općinu. Ova posjeta je važna is aspekta potpore i podrške za ove prethodne godine, ali i za godine koje su pred nama. Činjenica je da je naš grad u velikoj izgradnji i da je veliki broj ugovora potpisan ili u realizaciji te da njihova vrijednost iznosi više od 6 milijuna KM. Ovo je samo početak godine i u nastavku ćemo pokrenuti postupke za izgradnju drugih kapitalnih i infrastrukturnih projekata na području naše općine, a predsjednik Čović je danas tu da se upozna sa svim pojedinostima jer s njim na čelu dana je podrška i potpora našim projektima, a kroz naš rad i trud došli smo do toga da sve te projekte možemo i realizirati”, zaključio je Dujo, prenosi notra.ba.

Oglasi
LM