Zrak u vitezu
OGLAS
//
novi statut
Vrijeme objave: 20.06.24 @ 11:59
OGLAS

Sukladno članku 8. Statuta Sportsko društvo Napredak je održalo izvanrednu Skupštinu na kojoj je jednoglasno usvojen novi Statuta Društva kao i donesena Odluka o pristupanju 2 članice u Sportsko društvo Napredak i to Šahovskog kluba Napredak Zenica i Teniskog kluba Napredak Zenica.

OGLAS

Nakon održane izvanredne Skupštine, a sukladno odredbama članka 8. Statuta održana je i izborna Skupština Društva na kojoj je jednoglasnom odlukom svih zastupnika za predsjednika Društva u četverogodišnjem mandatu izabran Darko Popović. Za dopredsjednika je izabran Željko Galić. Novi sastav Upravnog odbora činit će: Josip Križanović (HKD Napredak), Željko Galić (ŠK Napredak Sarajevo), Remzija Ramić (HPD Bjelašnica 1923.), Drago Dodlek (BK Napredak Willa Sarajevo), Sretko Tomić (NK SAŠK 1910. Napredak Sarajevo), Darko Popović (ŠK Napredak Zenica) i Nataša Popović (TK Napredak Zenica). Za predsjednika Skupštine izabran je Vladimir Kanevčev.

Novoizabrani predsjednik Darko Popović zahvalio se Skupštini na ukazanom povjerenju te iznio plan i program kao i vizije budućeg djelovanja Društva.

OGLAS

S kratkim pozdravnim govorima nazočnima su se obratili i dopredsjednici Josip Križanović i Miroslav Landeka kao i član Središnje uprave HKD Napredak Sretko Tomić.

OGLAS

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM