viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.03.24 @ 14:33
OGLAS

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH dr. Dragan Čović danas je boravio u radnom posjetu javnim poduzećima – Elektroprivredi HZ HB, HT Eronetu te Hrvatskoj pošti Mostar.

OGLAS

Prilikom posjeta, dr. Čović je održao sastanke s rukovodstvima predvođenima generalnim direktorom Elektroprivrede HZ HB Dragom Bagom, predsjednikom Uprave HT Eroneta Goranom Kraljevićem te predsjednikom Uprave Hrvatske pošte Mostar Matom Rupčićem.

Teme navedenih sastanaka obuhvatile su stanje u javnim poduzećima, projekte za rast i razvoj, kao i aktualne tržišne izazove. Govoreno je o stabilnosti i konkurentnosti te planovima za dodatno napredovanje sva tri javna poduzeća. Posebno je naglašena potpora vlasti kao važan preduvjet kako bi se u budućnosti nastavio pozitivni trend te podigli standardi.

OGLAS

U razgovoru s predstavnicima Uprava i zaposlenicima tri javna poduzeća, Čović je istaknuo važnost njihovog rada za stabilnost i razvoj Bosne i Hercegovine te šire regije. Naglasio je potrebu za kontinuiranim ulaganjem u modernizaciju infrastrukture, tehnološki napredak kao i unaprjeđenje usluga kako bi se osigurala konkurentnost i održivost poslovanja.

OGLAS

Posjet je bio prilika za razmjenu informacija i ideja o važnosti javnih poduzeća za gospodarski razvoj, te o ulozi koju imaju u svakodnevnom životu građana. Jednako tako, željelo se  procijeniti mjesto i uloga javnih poduzeća u funkciji procesa pregovora Bosne i Hercegovine s Europskom unijom. Također, govoreno je i o uključivosti u europske standarde kojima će se morati prilagoditi kao i financijske projekte koji mogu biti vezani za Europsku uniju.

OGLAS

Čović i predstavnici javnih poduzeća izrazili su zadovoljstvo radnim posjetama, kojima je nazočila i dopredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović, te je izražena potpora za planove i projekte poduzeća u budućnosti.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM