OGLAS
Vrijeme objave: 23.09.23 @ 15:14
OGLAS

Kami iz Poljske podijelila je 17 najboljih mjesta za posjetiti u Bosni i Hercegovini. Ova avanturistica smatra da je BiH jedna od najpodcijenjenijih zemalja u Europi, a opisuje je kao “skrivenu u sjeni popularnijih susjeda” koja ima mnogo toga za ponuditi.

OGLAS

Podijelila spisak

BiH mi je kao droga – poručila je Kami na početku svog bloga, aludirajući na to da se vraća i po nekoliko puta godišnje.

Kami govori da većina ljudi koji se odluče na putovanje BiH, biraju Sarajevo i Mostar, ali ona je podijelila spisak još 15 lokacija koje vrijedi posjetiti. Također, ističe da bi voljela posjetiti još neka mjesta koja se nalaze u BiH.

OGLAS

Početkom ljeta

OGLAS

Dok je Sarajevo nazvala jednim od najfascinantnijih gradova u Europi, za Mostar je poručila da je vjerojatno najpoznatiji grad i da nudi mnogo više od Starog mosta. Ostala mjesta koja smatra obaveznim za posjetiti su: Ilidža, Blagaj, Počitelj, vodopad Kravice, Trebinje, Travnik, Jajce, Višegrad, NP Una, kanjon Tare, Stolac, Međugorje, Lukomir, Konjic i Tuzla.Smatra da je BiH najbolje posjetiti početkom ili krajem ljeta.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM