OGLAS
Vrijeme objave: 30.11.23 @ 18:15
OGLAS

Vlada Federacije BiH je na prijedlog Federalnog ministarstva financija dala prethodnu suglasnost Nadzornom odboru Razvojne banke FBiH za imenovanje Borislava Trlina za vršitelja dužnosti predsjednika Uprave Razvojne banke FBiH, do okončanja natječajne procedure, a najduže do dvanaest mjeseci.

OGLAS

Također, dane su prethodne suglasnosti za imenovanje Luke Čelana za vršitelja dužnosti potpredsjednika Uprave, Dalibora Milinkovića za vršitelja dužnosti izvršnog direktora za projekte i razvoj, Tonija Vukadina za vršitelja dužnosti izvršnog direktora za upravljanje rizicima, kao i Enise Ramić za vršiteljicu dužnosti izvršnog direktora za podršku poslovanju, do okončanja natječajne procedure, a najduže do dvanaest mjeseci.

Vlada je prethodno dala suglasnost za razrješenje dosadašnjih vršitelja ovih dužnosti.Također, na prijedlog Federalnog ministarstva financija dana je prethodna suglasnost Skupštini Union banke d.d. Sarajevo da se za članove Nadzornog odbora imenuju Maja Letica, Lejla Demirović, Alija Aljović, Dario Đolo i Orhan Pašalić. Prije toga dana je prethodna suglasnost za razrješenje dužnosti dosadašnjih članova Nadzornog odbora zbog isteka mandata. Vlada Federacije BiH je na prijedlog Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije dala prethodnu suglasnost Skupštini Gospodarskog društva Energopetrol d.d. Sarajevo za imenovanje Irfana Đaltura dužnosti člana Nadzornog odbora ovog gospodarskog društva, uime državnog kapitala, do okončanja natječajne procedure, a najduže do tri mjeseca. Vlada je prethodno dala suglasnost za razrješenje dosadašnjeg vršitelja dužnosti člana Nadzornog odbora radi isteka razdoblja na koji je imenovan. Federalna vlada je na prijedlog Federalnog ministarstva rada i socijalne politike donijela rješenje o imenovanju Halila Subašića za direktora Federalnog zavoda za mirovisnko i invalidsko osiguranje na razdoblje od četiri godine. Za učešće u radu i odlučivanju na predstojećoj skupštini Gospodarskog društva Unis Group d.o.o. danas je opunomoćen Stipo Buljan.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM