viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.10.23 @ 16:46
OGLAS

Pod geslom “Traži mir i za njim idi” (Ps 34, 14), 28. listopada 2023. u Sarajevu održan je 24. festival Franjevačke mladeži – Framafest, pod organizacijom Nacionalnog vijeća Frame Bosne i Hercegovine, a domaćin je ove godine bilo područno bratstvo Frame Bosne Srebrene.

OGLAS

Svečano misno slavlje je bilo, kao što i priliči, početak programa ovogodišnjeg Framafesta, a predvodio ga je provincijal Bosanske franjevačke provincije, fra Zdravko Dadić uz koncelebraciju duhovnih asistenata Frama iz cijele Bosne i Hercegovine.

Na ovogodišnjem Framafestu nastupilo je 18 bratstava Frame, a među njima i Frama Vitez.

OGLAS

Framu Vitez na Framafestu su pretstavljale Marija Zec kao glavni vokal te Klara Blaž i Marija Jurić kao prateći vokali s pjesmom “Sav je moj mir u Tebi”.
U scenskom nastupu su sudjelovali: Marina Matijanić, Dunja Šarić, Vanesa Augustinović, Gabrijela Jonjić, Toni Maleš i Marko Petrović.

OGLAS

Tijekom izvođenja 18 duhovnih skladbi, framaši su pokazali svoj trud i rad, proslavili Boga svojim glasovima i pokazali svoje vještine scenske interpretacije. Nakon toga, završetak festivala je postala odgovornost žirija koji je morao odlučiti tko će dobiti nagrade.

OGLAS

Frama Mostar s pjesmom „Vjerujem“ osvojila je nagradu za III. mjesto, nagradu za II. mjesto sa pjesmom „Zauvijek Tvoj“, osvojila je Frama Tomislavgrad, a I. mjesto osvojila je Frama Kiseljak s pjesmom „Mir u tišini“.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM