viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.03.24 @ 18:09
OGLAS

Pripadnici Granične policije (GP) Bosne i Hercegovine otkrili su osam osoba za kojima su tragali sudovi i policija. Riječ je o više različitih kontrola koje su rezultirale sa osam privođenja.

OGLAS

Pripadnici Postrojbe granične policije BiH Aerodrom Sarajevo jučer su priveli državljanina Turske S. S. (54). Naime, graničnim provjerama je utvrđeno da ga Tužiteljstvo BiH potražuje zbog krivičnog djela “Krijumčarenje osoba”. Na Međunarodni aerodrom Sarajevo je stigao letom iz Istanbula te je predat službenicima Sudske policije Suda BiH.

Pripadnici Postrojbe GP BiH Gradiška jučer su priveli i državljanina BiH E. T. (48). Provjerama je utvrđeno da je Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Sarajevo raspisalo potragu za njim zbog krivičnog djela Ugrožavanje sigurnosti. Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška i predat službenicima MUP-a Županije Sarajevo.

OGLAS

Istoga dana, pripadnici ove Postrojbe su S. K. (64) predali službenicima Policijske stanice Gradiška, nakon što je utvrđeno da je Policijska uprava Gradiška raspisala potragu za njom zbog krivičnog djela Teška krađa. Državljanka BiH je kontrolirana na izlasku iz BiH na prijelazu Gradiška.

OGLAS

Pripadnici Postrojbe GP BiH Velika Kladuša priveli su jučer A. J. (32) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Velikoj Kladuši zbog krivičnog djela “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”. Bh. državljanin je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Velika Kladuša i predat službenicima Centra sudske policije u Unsko-sanskoj županiji.

OGLAS

Prethodno, 10. ožujka 2024. godine, pripadnici Postrojbe GP BiH Gradiška su prilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Gradiška priveli N. S. (32). Utvrđeno je da ovog državljanina Republike Hrvatske potražuje Općinski sud u Tuzli zbog krivičnog djela “Krađa”.

Prethodno, 8. ožujka 2024., pripadnici ove postrojbe su predali Dž. K. (39) službenicima Centra sudske policije u Unsko-sanskoj županiji, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Cazinu zbog krivičnog djela “Teška krađa”. Državljanin BiH je kontroliran na izlasku iz naše zemlje na prijelazu Velika Kladuša.

Pripadnici Postrojbe GPBiH Bijeljina, 11. ožujka 2024., priveli su slobode N.N. (30) jer je ustanovljeno da je Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu za njim zbog krivičnog djela Prevara. Državljanin Republike Srbije je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Rača i predat službenicima MUP-a Republike Srpske.

Pripadnici Postrojbe GP BiH Višegrad, 8. ožujka 2024., priveli su slobode Đ. Ž. (33), nakon što je utvrđeno da je MUP Republike Srpske raspisao potragu za njim zbog krivičnih djela “Zloupotreba položaja odgovorne osobe” i “Krivotvorenje ili uništavanje službene isprave”.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM