viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.06.24 @ 13:46
OGLAS

Pripadnici Oružanih snaga BiH, narednik Asmir Tufekčija i desetnik Eldin Boloban pružili su pomoć povrijeđenim osobama nakon prometne nesreće u kojoj je jedna osoba stradala.

OGLAS

Nesreća se dogodila na dionici puta između Mostara i Jablanice, točnije u mjestu Selakovac, kada su se sudarili kamion i dva automobila, a pripadnici 4. pbr bojne Livač u Mostaru odmah su pritekli u pomoć povrijeđenom vozaču, te su pozvali policiju i vatrogasce.

Kako je kazao Boloban, bez razmišljanja su krenuli prema unesrećenima kako bi im pružili pomoć. „Prišli smo kada smo vidjeli da se u jednom od automobila nalazi osoba koja daje znakove života, a nažalost druga osoba nije davala znakove života. Odlučili smo da pomognemo unesrećenom vozaču i pružili smo mu prvu pomoć. Izvukli smo ga iz vozila, dali mu vodu, umili i svezali mu rame. Poslije su ga odvezli u mostarsku bolnicu, kako su nam kazali nije životno ugrožen“, kazao je Boloban.

OGLAS

Ovo je još jedna potvrda da pripadnici OS BiH s razlogom nose odoru naše vojske i da su spremni u svakom trenutku pomoći unesrećenim građanima, priopćeno je iz Ministarstva obrane BiH.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM