viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.03.24 @ 11:09

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović sastao se ovaj tjedam sa novoizabranim rukovodstvom i članovima Izvršnog odbora SDA Središnja Bosna, te ministrima u Vladi i predsjednicima općinskih organizacija SDA sa područja ove županije.

Izetbegović je čestitao prisutnima na izboru, te im je zaželio sreću i uspješan rad u predstojećem mandatu. Na sastanku je razgovarano o aktivnostima SDA u Srednjobosanskoj županiji u narednom periodu, prioritetima u radu i pripremama za predstojeće Lokalne izbore.

OGLAS

Pozdravljeni su dosadašnji rezultati Vlade na čelu sa premijerom Tahirom Lendom, naročito u kontekstu daljeg razvoja gospodarstva, poljoprivrede i namjenske industrije, te izgradnje energetske i prometne infrastrukture.

OGLAS

Također je razgovarano o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, sa posebnim fokusom na mogućnost da Europsko vijeće u ožujku donese odluku o otvaranju pregovora sa Bosnom i Hercegovinom i angažmanu SDA na predlaganju i usvajanju zakonskih rješenja koja bi omogućila iskorak na europskom putu.

OGLAS
Oglasi
LM