viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.03.24 @ 18:22

Još uvijek niste odlučili gdje ćete na ljeto 2024? Jedna od ideja može biti Neum, jedina morska destinacija u Bosni i Hercegovini.

Do pandemije korone mnogi, kako ističe portal Nova.rs. nisu ni znali da Bosna i Hercegovina jednim malim dijelom izlazi na more i da ima svoje ljetovalište. Ubrzo je Neum postao veliki turistički hit za turiste sa različitih strana Balkana.

Neum možda nije atraktivan kao Grčka, ali mnogi ga vole i hvale zbog blizine, povoljnih cijena i čistog mora. Posljednjih godina dosta se radilo na unaprijeđenju turističkih potencijala ovog ljetovališta. Neum sada ima obalu koja se prostire na dvadesetak kilometara uz Jadransko more. Duž obale prostiru se uređene šljunkovite plaže, a na samo nekoliko minuta od mora su hoteli koji u svom sklopu imaju i privatne plaže.

OGLAS

Ako biste da se smjestite u hotelu sa četiri zvjezdice, polupansion po osobi u lipnju i rujnu su od 40 do 60 eura. U srpnju i kolovozu te cijene su od 60 do 80 eura. Što se tiče apartmana, njih preko AirBnb možete naći od 40 eura, pa nadalje, u odnosu na lokaciju i opremljenost. S druge strane, sedam polupansiona za dvoje u hotelu sa tri zvjezdice su oko 800 eura.

OGLAS
Oglasi
LM