OGLAS
Vrijeme objave: 28.10.24 @ 13:46
OGLAS

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike, u suradnji sa Ministarskom koordinacijom u oblasti socijalne politike FBiH i Sportskim igrama mladih, završilo je obilježavanje Dječjeg tjedna u Federaciji BiH.

OGLAS

Karavan radosti je posjetio Cazin, Žepče, Sarajevo, Goražde, Tuzlu, Orašje, Livno, Široki Brijeg, Mostar i Kiseljak. U priopćenju Federalnog ministarstva rada i socijalne politike navodi se da je Kiseljak bio domaćin centralne manifestacije obilježavanja Dječjeg tjedna u Srednjobosanskoj županiji. Dodaju da je manifestacijom u Kiseljaku završeno putovanje karavana radosti i plamena prijateljstva koji je simbolično spojio gradove u 10 županija.

U dvorani Srednje škole „Kiseljak“ okupilo se 523 učenika sa područja općine Kiseljak. Iz Ministarstva navode da su, kao i u svakom prethodnom gradu, imali i posebne goste, a ovaj put su to bili korisnici Centra „Duga“ iz Kiseljaka. Djevojčice i dječaci su svojim porukama da imaju pravo na jednake mogućnosti, odrastanje u miru, ljubav i podršku, te bezbrižnu igru i uvažavanje ukazali odraslima na svoja prava koja su sadržana u UN Konvenciji o pravima djeteta.

OGLAS

Predstavnici osnovnih škola i korisnici Centra „Duga“ zajedno su upalili plamen prijateljstva koji predstavlja simbol ovog najveselijeg karavana. Nakon svečanog dijela uslijedila su takmičenja u igri između dvije vatre, utrci na 60 metara i disciplini štafeta. Medalje su osvojili mališani iz osnovnih škola „Kiseljak“, „Kiseljak I“ Bilalovac,  „Gromiljak“ i “Muhsin Rizvić”.

OGLAS

Pokrovitelj obilježavanja Dječjeg tjedna je Federalno ministarstvo rada i socijalne politike, kazano je iz ovog ministarstva.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM