viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
uskoro avio linija mostar-beograd
Vrijeme objave: 17.01.24 @ 13:28

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je u Davosu s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o unapređenju bilateralnih i regionalnih odnosa u kontekstu integracija u Europsku uniju.

Krišto je kazala da se razgovaralo o brojnim prioritetima, ocjenjujući da je razgovor bio veoma prijatan i konstruktivan. Naglasila je da su dobri bilateralni odnosi Bosne i Hercegovine i Srbije veoma važni za obje države, ali i cjelokupnu regiju. Dodala je da BiH želi imati dobru i konstruktivnu suradnju sa Srbijom i rješavati otvorena pitanja u dobroj vjeri i dijalogom jer je to “jedini put za kreiranje stabilnog i sigurnog okruženja, što su temeljni preduvjeti za ekonomski napredak, koji je u zajedničkom interesu i od osobite važnosti za obje države.”

OGLAS

Krišto je naglasila da se raduje službenoj posjeti Beogradu. Istovremeno je potvrđeno da će izaslanstvo Srbije sletjeti na aerodrom u Mostar zbog sudjelovati na Mostarskom sajmu u aprilu ove godine, čime će se službeno obilježiti otvaranje linije Beograd – Mostar.

OGLAS
Oglasi
LM