viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 04.10.23 @ 11:33

Izbor Miss Turizma BiH bit će održan u subotu 28. listopada u banjalučkoj Sportskoj dvorani “Borik”, a za titulu najljepše natjecat će se 20 djevojaka koje dolaze iz svih dijelova BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojke su se u prethodna tri dana pripremale za veliko finale u sarajevskom hotelu “Bosmal Arjaan By Rotana” i imale nezaboravno iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izbor Miss Turizma BiH nije samo izbor najljepše djevojke. Svaka od finalistkinja će imati priliku predstaviti svoju ljepotu i talente, kako bi osvojila srca žirija i publike. Za svaku od njih ovo je odlična prilika za sticanje iskustva, izgradnju samopouzdanja i promociju svojih ciljeva i vrijednosti”, izjavila je Jelena Joksimović, PR Direkcije Miss Turizma BiH.

Pripreme za Izbor Miss Turizma

Prema njenim riječima, vrijeme tokom priprema u Sarajevu je ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica, uvježbavanjem koreografije te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joksimovićeva napominje da, nakon Sarajeva, slijede pripreme u “Termama Ozren”, ZTC “Banja Vrućica” i banjalučkom hotelu “Jelena”.

Pripreme za Izbor Miss Turizma

“Sada je već jasno da će banjalučki ‘Borik’ biti domaćin spektakularnog događaja za koji već sada vlada veliko interesiranje, ne samo u BiH nego i u regiji. Specijalni gost te večeri biće Alen Slavica, koji za ovu priliku dolazi iz Amerike, kao i naše regionalne zvijezde”, izjavila je Joksimovićeva.

Oglasi
LM