viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.02.24 @ 07:43

Federalna ministrica kulture i sporta Sanja Vlaisavljević upriličila je u Ministarstvu, prijem za bosanskohercegovačke paraplivačke reprezentativce, prvake Ismaila Zulfića i Ismaila Barlova, a nakon njihovih izuzetnih rezultata iz prethodnog perioda.

Bila je ovo prilika da sportisti, zajedno s trenerom iz Plivačkog kluba „Spid“ Amelom Kapom, sumiraju izvrsnu prethodnu godinu u kojoj su ostvarili najbolje rezultate na nekoliko natjecanja, te  svoje impresije podijele s ministricom Vlaisavljević i pomoćnikom u Sektoru za sport Adnanom Džindom. Ministrica je pohvalila izuzetan trud, volju i požrtvovanost dječaka, ali i njihovih roditelja i trenera Kape, koji, unatoč brojnim poteškoćama ne odustaju od cilja, rezultata i medalja – navodi se u priopćenju Federalnog ministarstva kulture i sporta

Oglas

Ministrica Vlaisavljević je, istaknuvši koliko su ponosa i radosti priuštili svima briljantnim uspjesima i dosadašnjim postignućima, obećala maksimalnu podršku Federalnog ministarstva kulture i sporta u predstojećem, kako su gosti rekli, ključnom razdoblju za Barlova i Zulfića.

U ovoj godini dvojicu bh. paraplivače očekuju Europsko seniorsko prvenstvo u Portugalu, Paraolimpijske igre u Parizu, te Svjetska serija u Italiji i Berlinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM