viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.12.23 @ 13:47

Novi cjenovnik za Trebevićku žičaru počet će s primjenom u petak, 15. prosinca. 

– Ono što je novo jeste odluka o promjeni cijena karata Trebevićke žičare za nerezidente u BiH. Nove cijene koje se primjenjuju od 15. prosinca su: povratna karta 30 KM, jednosmjerna karta 20 KM, povratna karta sa uračunatim popustom 6 KM i jednosmjerna karta sa uračunatim popustom 4 KM – kazala je Feni Džena Zeničanin iz Sektora marketinga i promocije JP Sarajevo d.o.o..

OGLAS

Cijene sa uračunatim popustom odnosi se na osobe s prebivalištem u BiH. Popust se ostvaruje dobrovoljnim pokazom identifikacijskog dokumenta. -Rukovodeći se činjenicom da već drugu godinu zaredom dolazi do povećanja usluga distribucije električne energije, koja je glavni izvor napajanja postrojenja Sarajevske žičare, kao i da je za istu uslijed eksploatacije bilo potrebno provesti niz servisa, pristupilo se donošenju ove odluke – pojašnjava Zeničanin.

OGLAS

Prema njenim riječima, JP Sarajevo d.o.o. pristupilo je istraživanju tržišta te je utvrđeno da su cijene karata za žičare u gradovima regije dva puta skuplje nego cijene karata na Trebevićkoj žičari. -Donošenjem ove odluke, uprava poduzeća je povećala popust za osobe s prebivalištem u BiH za 80 posto na cijenu povratne karte, kao i za jednosmjernu kartu – istaknula je Zeničanin. 

OGLAS

Naglasila je da JP Sarajevo d.o.o. stalnim ulaganjima u infrastrukturu, i dalje pristupačnim cijenama i kvalitetnim rješenjima, želi doći do konačnog cilja – zadovoljstvo posjetitelja Trebevićke žičare, prenosi Fena.

Oglasi
LM