viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.03.24 @ 18:09
OGLAS

Održana 27. izvanredna telefonska sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine. Vijeće ministara BiH dalo je suglasnost za organiziranje glasovanja državljana Republike Hrvatske koji borave na teritoriji Bosne i Hercegovine, u povodu održavanja izbora za zastupnike u Hrvatski sabor.

OGLAS

Glasovanje državljana Republike Hrvatske u BiH bit će održano 16. i 17. travnja 2024. godine u terminu od 7:00 do 19:00 sati na sedam lokacija, uključujući Franjevački međunarodni studentski centar u Sarajevu, Kampus sveučilišta u Mostaru, Generalni konzulat Republike Hrvatske u Banjoj Luci, Hrvatski kulturni centar “Sv. Franjo” u Tuzli, Osnovnu školu Ivana Gorana Kovačića u Livnu, Osnovnu školu “Vitez” u Vitezu i Sportski kulturni centar u Orašju.

Podsjećamo, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović je najavio da će za Hrvate dan izbora biti neradni, a ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković je kasnije na press konferenciji tijekom posjete Hrvatskoj poručio da na “razini županija sugurno se može uspostaviti neradni dan”.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM