viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.05.24 @ 19:36
OGLAS

U nedjelju, 12. svibnja 2024. godine, Prozor-Rama bit će domaćin drugog festivala mažoret plesa “KiNoRa”, događaja koji slavi sve čari i raskoš mažoreta, ali i drugih scenskih umjetnosti. Uoči ovog spektakla, Predsjednica Federacije BiH, Lidija Bradara, srdačno se susrela s predstavnicama organizacijskog odbora festivala kako bi pružila podršku ovoj izuzetnoj manifestaciji, ali i drugim aktivnostima.

Ivana Marjanović iz Kiseljačkih mažoretkinja i Nikolina Lukić iz Novotravničkih mažoretkinja upoznale su predsjednicu Bradara s pripremama za drugi festival mažoret plesa “KiNoRa”, ističući važnost događaja u promicanju umjetnosti i kulture. Posebno su naglasile niz aktivnosti planiranih za ovu godinu, uključujući međunarodno natjecanje u Italiji koje će se održati u rujnu u Veneciji.

OGLAS

Predsjednica Bradara izrazila je svoju potporu organizaciji festivala i drugih projektnih aktivnosti te pohvalila predanost mažoretkinja iz Prozor-Rame, Kiseljaka, Novog Travnika i drugih gradova u promicanju mažoret plesa.”Velika zahvalnost predsjednici Bradara za vašu neprocjenjivu podršku mažoretkinjama i za vašu stalnu dostupnost i razumijevanje naših potreba i potreba naših članica,” istaknule su predstavnice odbora.Pod motom “Ono što nas spaja…”, cilj festivala “KiNoRa” nije samo blistati u svjetlu reflektora, već i istaknuti važnost različitosti kao prednosti, a ne nedostatka. Osim toga, festival ima za cilj upoznavanje s kulturnim, turističkim i povijesnim bogatstvima grada domaćina te potiče međusobno povezivanje i druženje. Ovaj drugi festival mažoret plesa “KiNoRa” obećava biti nezaboravan događaj koji će obogatiti kulturnu scenu Bosne i Hercegovine te slaviti ljepotu i eleganciju mažoreta.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM